Hør hvad Anne-Mette har fået ud af min coach

Jeg hedder Anne-Mette, jeg er 54 år, har gået hos Rikke i et lille års tid. Egentlig var jeg efter egen mening i en ganske god form og figuren var da også ok, nok med lidt for meget sul her og der. Det er blevet meget anderledes, det skyldes udelukkende Rikkes ihærdige og aldrig svigtende, brændende engagement i mig som person.

 

Da jeg startede hos Rikke, var jeg ret overbevist om, at jeg stort set havde styr på min kost og motion, men ville lige tjekke op på nogle detaljer.

 

Hmmm det var så ikke kun detaljer, jeg fyldte mig med alt for mange kulhydrater og alt for lidt protein. Med Rikkes fantastiske viden, kompetente vejledning og fastholdenhed, kom jeg på rette spor. Jeg har lært utrolig meget om kostens mest fordelagtige sammensætning.

 

Jeg har trænet altid, besteg Kilimanjaro i 2009, er vild med udfordringer, og det skal jeg da lige love for, jeg får af Rikke som personlig træner. Hun sprudler af energi, har så mange udfordrende og varierede øvelser at give af. Hun er en dygtig vejleder og spotter altid, hvis der lige er en øvelse, der kan gøres bedre. Træningen bliver en leg, det er super fedt, at se de flotte resultater på sin krop.

 

Jeg kan kun sige, det er de bedste penge, jeg har givet ud for mig selv, jeg nyder det fuldt ud hver dag.

5 kg lettere og i en fabelagtig god form, hvor der tegner sig nye muskler for hvert program jeg modtager.

 

Anne-Mette

Til forside
 

Rikke BoesgaardChoice of Life

V/ Rikke Boesgaard Pretzer

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev

Telefon: 20 84 99 25

E-mail: boesrikke@godmail.dk