Liselotte, 49 år

I september besluttede jeg for at kontakte Rikke Boesgaard for at få hendes hjælp til min plan. Jeg ville se hvor mange muskler jeg kunne få samtidig med at jeg tabte fedt på blot 2 måneder.

 

Vi startede forløbet d. 1/10-13 og afsluttede det igen d. 28/11-13 med fantastiske resultater! - tabte i alt 9,7 kg og 54 cm på hele kroppen!!!

 

Der blev sat hårdt ind på kosten - den stod på kød og grøntsager, vand/grøn the - og det betød en masse "nej tak" til kager, rødvine, sandwich, flødekartofler mm. Det endte nu med at være forbavsende let at sige nej tak og at bede om fx. grøntsager på restaurant i stedet for flødekartoflerne, - jeg havde jo et mål.

 

Jeg trænede 2 gange styrketræning om ugen med Rikke og 2 gange om ugen trænede jeg selv - altså 4 gange om ugen stod den på træning. Hver gang det var træningsdage skulle jeg gå en tur med en varighed af ca. 45-60 min, for at sætte ekstra gang i min forbrænding.

 

Jeg besøgte en professionel fotograf før forløbet gik i gang, og igen efter da forløbet var slut - og sikke en forskel!!! - det var helt fantastisk at se hvad der var sket med min krop, selv mavemusklerne var begyndt at titte frem. Det var en helt vild følelse i maven at stå med min "nye" krop - og nu efter 14 dage hvor jeg har slappet lidt af både mht. træningen og kosten, så er jeg på igen - for nu vil jeg have et vaskebrædt på maven, og jeg har sagt til fotografen, at jeg kommer igen!!

 

Rikke har igennem hele forløbet støttet mig, motiveret, opmuntret mig - og det var der været brug for de morgener hvor vi fx. trænede kl. 6!! - men med al Rikkes mega meget energi og viden om kost og træning, vidste jeg at jeg var i trygge hænder og jeg elskede hvert  sekund af mit forløb og tiden med Rikke. Savner at hun ikke længere er "over" mig, men hun har klædt mig så godt på at jeg nu kan klare mig selv!

Til forside
 

Rikke BoesgaardChoice of Life

V/ Rikke Boesgaard Pretzer

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev

Telefon: 20 84 99 25

E-mail: boesrikke@godmail.dk