Hør hvad Sisse og Torben har fået ud af min coach

Jeg er en kvinde på 28 år og min kæreste er 40 år. Vi har trænet sammen i godt fire år, en tre til fire gange om ugen i træningscenter, hvor det både har været styrketræning samt kredsløbstræning.

 

Vi har begge nydt træningen, men også været frustreret, da ingen af os i løbet af årene, har set de resultater vi gerne ville opnå.

 

Jeg var meget skeptisk da jeg først mødte Rikke, ikke fordi jeg ikke stolede på hendes kompetence / erfaring. Jeg mente selv jeg gjorde alt rigtigt, og at hun næppe ville kunne hjælpe mig/os med vores mål.

 

Jeg valgte at give Rikke en chance med min træning og kost. Jeg har nu været i gang i to måneder, har tabt 3 kg, ved bare at følge Rikkes program, og jeg er nu godt på vej mod mit endelige mål.

 

Vi kan kun konstatere det er nogle af de bedste penge min kæreste og jeg nogensinde har ofret på os selv, da vi har fået meget større velvære, energi og selvtillid. Min kæreste har også opnået resultater i forbindelse med hans træning, og vi er nu begge på vej i den rigtige retning, for at nå vores endelige mål.

 

Sisse og Torben

Til forside
 

Rikke BoesgaardChoice of Life

V/ Rikke Boesgaard Pretzer

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev

Telefon: 20 84 99 25

E-mail: boesrikke@godmail.dk