Hør hvad Thomas har fået ud af min coach

Efter at jeg gennem længere tid havde forsøgt at tabe mig ved at spise sundt, og træne regelmæssigt, var jeg gået i stå med mit vægttab. Jeg havde ikke noget overblik og min kost, og kørte tit efter mantraet: ”Jeg har været dygtig i dag, så må jeg da godt lige….”. Alle de velmenende men tit modsatrettede råd man får fra bekendte og kollegaer, og kan læse sig frem til diverse steder, gjorde mig mere og mere forvirret, og jeg var kørt godt og grundigt fast i mit vægttab.

 

Jeg bestemte mig derfor for efter en snak med en god ven at det måtte være slut med hurtige løsninger og ineffektiv træning, og i stedet for gå i gang med en decideret livstilsændring. Ikke kun en kortvarig kur, men en ændring i min livsstil som jeg selv kan stå inde for, og leve med resten af mit liv.

 

Efter lidt research fandt jeg frem til Rikke, og vi startede vi op med en god snak om mine mål, madvaner og forventninger, som blev fulgt op af en periode på tre dage hvor jeg skrev alt ned hvad jeg spiste (dog ikke noget med at veje maden). Rikke fik herefter en uge til at bearbejde de data jeg havde givet hende, og hun lavede herefter min første kostplan til mig, som tog udgangspunkt i hvad jeg kunne lide, og hvordan min hverdag hang sammen. Hertil kom en fuldstændig ændring af mine træningsvaner, idet jeg sammen med kostplanen fik udleveret mit første træningsprogram.

 

Kostplanen er blot en retningslinje for hvordan jeg skal spise i løbet af en dag, planen er altid overskuelig og simpel opbygget. Dog har den ændret sig utrolig meget fra jeg startede til i dag, f.eks. spiste jeg i den første kostplan havregryn med sukker til morgenmad, hvor jeg i dag efter ti måneder hver morgen laver mig en æggehvideomelet (som jeg nødig vil undvære) hver morgen. Alle dele af mit træningsprogram og min kostplan er 100 % tilpasset mig, og paradoksalt nok træner jeg mindre i dag og spiser meget mere end jeg gjorde før jeg søgte hjælp hos Rikke.

 

Vi har gennem hele processen mødtes hver 3. til 4. uge, til en snak om kost, vejning og mål, og herudover har vi indarbejdet et nyt træningsprogram hver 6. uge. Rikke har fungeret som motivator og støtte i denne proces, og er utrolig god til at læse hvornår man har brug for et klap på skulderen, lidt trøst, og hvornår der er et spark i bagen der er brug for (og hun er ikke bange for at gå hårdt til værks når det er nødvendigt).

 

Jeg har siden jeg startede hos Rikke, for 10 måneder siden, gået fra en vægt på 125 kg, til en vægt på 90 kg – og en fedtprocent på 50 % til 20 %. Når folk spørger mig om det har været svært, svarer jeg altid nej. Det har krævet masser af hårdt arbejde, og jeg har gennem processen skullet gennemgå en masse ændringer i mine vaner, men enhver ændring der er foretaget i min livsstil kan jeg selv stå inde for, og sket i et tempo hvor jeg har kunnet følge med.

 

Thomas

Til forside
 

Rikke BoesgaardChoice of Life

V/ Rikke Boesgaard Pretzer

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev

Telefon: 20 84 99 25

E-mail: boesrikke@godmail.dk