Hør hvad Sara har fået ud af min coach

Efter to graviditeter tæt på hinanden var min vægt helt ude af proportioner og min fysiske formåen kunne ligge på et meget lille sted.

 

Inden jeg kontaktede Rikke, havde jeg i en længere periode været meget motiveret for at gøre noget ved og for mig selv. Jeg tænkte over, hvad jeg spiste, men kunne overhovedet ikke se nogen som helst fremskridt.

 

Jeg trængte til at blive anvist en sund og sikker vej til mit vægttab og kropsstyrke. Derfor kontaktede jeg Rikke, som hurtigt lavede en meget overskuelig og indbydende kostplan og lagde min træning i nogle faste rammer. Pludselig kom der skred i tingene, og jeg tabte 8 kg på 9 uger.

 

Det krævede noget arbejde fra min side, fordi jeg skulle indarbejde nogle nye rutiner, men Rikke var en fast og solid støtte gennem hele forløbet. Hun er god til at mærke, hvad jeg har brug for, når jeg er kørt fast med hensyn til kosten eller træningen og har altid nogle nye måder at se tingene på eller nogle gode råd til at lave en ændring.

 

Det er en livsstilsændring Rikke sætter i gang, og det er virkelig en stor følelse at få hjælp til, for alvor at tage hånd om og ansvar for sin egen sundhed og velvære.

 

Sara

Til forside
 

Rikke BoesgaardChoice of Life

V/ Rikke Boesgaard Pretzer

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev

Telefon: 20 84 99 25

E-mail: boesrikke@godmail.dk